Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
Wahl Magic Clip Cordless
QUICK SHOP
Magic Clip Cordless
Wahl Magic Clip Cordless is de draadloze variant van de succesvolle Wahl Magic Clip.
€149,99 €165,70
Sale
Wahl Super Taper Draadloos
QUICK SHOP
Super Taper Draadloos
Wahl Super Taper Draadloos nu nog voordeliger. Bestel Wahl Super Taper draadloos voordelig online! Wahl Super Taper Draadloos exclusieve online aanbieding!
€149,95 €125,95
Sale
Wahl Super Taper + Super Trimmer Combipack
QUICK SHOP
Super Taper + Super Trimmer Combipack
Wahl Super Taper + Super Trimmer Combipack aanbieding! Bestel Wahl Super Taper + Super Trimmer Combipack goedkoop online! Wahl producten nu nog goedkoper!
€198,75 €152,10
Sale
Wahl Magic Clip
QUICK SHOP
Magic Clip
Wahl Magic Clip Tondeuse WA8451-016. Wahl Tondeuse Magic Clip met snoer is een tondeuse speciaal voor afro's. Scheert kort 0,7mm tot 2 mm. Wahl Magic Clip top!
€104,95 €92,30
Sale
Wahl Balding Clipper
QUICK SHOP
Balding Clipper
Wahl Balding Clipper Tondeuse WA8110-016. Wahl Tondeuse, Balding Clipper met snoer. Wahl Tondeuse, Balding Clipper Scheert heel kort 0,6 mm. Topklasse!
€99,99 €82,50
Sale
Wahl 5 Star Legend
QUICK SHOP
5 Star Legend
Wahl 5 Star Legend is een tondeuse die speciaal is ontwikkeld voor de black hair branche. Dit houdt in dat de tondeuse moeiteloos werkelijk ieder haartype kan scheren.
€139,99 €111,70
Sale
Wahl Super Taper Tondeuse
QUICK SHOP
Super Taper Tondeuse
Wahl Super Taper Tondeuse het topmodel van Wahl. Wahl Super Taper Tondeuse voordelig kopen bij Hairandbeautyonline. Wahl Super Taper Tondeuse ruime voorraad
€112,95 €88,10
Sale
BaByliss Pro V-Blade Titan Tondeuse
QUICK SHOP
V-Blade Titan Tondeuse
Opzoek naar een voordelige Babyliss V-Blade titan tondeuse? Kijk dan snel bij HairandBeautyOnline! Babyliss V-Blade titan en veel meer aanbiedingen!
€99,95 €74,10
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Tondeuse

De tondeuse is een veel gebruikte kapperstool en vind je in elke kapsalon terug. Er zijn verschillende soorten tondeuses, zoals accu tondeuses en draadloze tondeuses. Een tondeuse wordt gebruikt bij het scheren van het haar. Het is de meest ideale tool om snel haar kort te 'knippen'. Om minder kort te scheren kan er gebruikt worden gemaakt van een opzetkam of opzetstuk. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van een trimmer. De trimmer wordt meer gebruikt voor het scheren van contouren en kleinere oppervlaktes.

 

Professionele tondeuse

Bij Kapperssolden worden verschillende tondeuses aangeboden. Speciaal voor de professionals hebben we de beste merken van de hoogste kwaliteit. Wanneer je weinig gebruikt maakt van een tondeuse is het niet nodig om er één kopen uit het duurdere segment. Als je er dagelijks mee werkt, is het echt een aanrader om te investeren in een professionele variant voor de beste resultaten en de langste levensduur.

 

Draadloze tondeuse

Het scheren van het haar is sinds jaar en dag één van de meest gebruikte kapmethode in de kapsalon. Het is de meest effectieve tool om snel, eenvoudig en mooi het haar te kappen. De draadloze variant is één van de nieuwste innovaties van Wahl. Doordat de tool geen draad heeft, wordt de werkwijze vereenvoudigd en kan de kapper overal het haar knippen zonder dat het snoer in de weg zit. De trimmer bestaat al langer zonder snoer. Bijna alle trimmers zijn snoerloos.

 

Tondeuse opzetstukken

Dankzij de opzetstukken kan het haar in verschillende lengtes worden geschoren, voor het meest optimale resultaat! De nieuwe krachtige motoren zorgen voor jarenlang scheerplezier. Hoe krachtiger de motor, hoe stiller het apparaat en hoe makkelijker het meest stugge haar kan worden geschoren. Zo kan de Wahl Magic Clip met gemak door het meest stugge afrohaar heen. De handige oplaadstations van de accutools zorgen ervoor dat het apparaat overal kan worden opgeladen en te aller tijde kan worden ingezet. De tondeuse is het meest krachtige apparaat van de kapsalon en het verlengstuk van de kapper!

 

De favoriete tondeuses onder onze klanten

1. Wahl Super Taper
2. Wahl Super Taper Draadloos
3. Wahl Magic Clip Cordless Tondeuse
4. Wahl 5 Star Legend
5. Wahl Balding Clipper

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »