1
2
3
4
5
6

Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
L'Image Oefenhoofd Louisa
QUICK SHOP
Oefenhoofd Louisa
L’Image Oefenhoofd Louisa is een oefenhoofd dat origineel gebruikt word voor nationale en internationale wedstrijden. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~60 centimeter indisch mensen haar.
€279,95 €269,95
Sale
Sibel Oefenhoofd Jessica
QUICK SHOP
Oefenhoofd Jessica
Sibel Oefenhoofd Jessica is een oefenhoofd dat thuis gebruikt kan worden om te oefenen en om allemaal haarstylen uit te proberen. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~40 centimeter PRO-H synthetisch haar.
€62,85 €39,95
Sale
L'Image Oefenhoofd Luna
QUICK SHOP
Oefenhoofd Luna
L’Image Oefenhoofd Luna is een oefenhoofd dat origineel gebruikt word voor nationale en internationale wedstrijden. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~60 centimeter indisch mensen haar.
€249,95 €234,95
Sale
L'Image Oefenhoofd Elena
QUICK SHOP
Oefenhoofd Elena
L’Image Oefenhoofd Elena is een oefenhoofd dat origineel gebruikt word voor nationale en internationale wedstrijden. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~50 centimeter echt Indisch mensen haar.
€199,95 €189,95
Sale
L'Image Oefenhoofd Andrea
QUICK SHOP
Oefenhoofd Andrea
L’Image Oefenhoofd Andrea is een oefenhoofd dat thuis gebruikt kan worden om te oefenen en om allemaal haarstylen uit te proberen. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~60 centimeter synthetisch haar.
€99,85 €84,95
Sale
L'Image Oefenhoofd Perrine
QUICK SHOP
Oefenhoofd Perrine
L’Image Oefenhoofd Perrine is een oefenhoofd dat thuis gebruikt kan worden om te oefenen en om allemaal haarstylen uit te proberen. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~50 centimeter echt Indisch mensen haar.
€169,95 €154,95
Sale
L'Image Oefenhoofd Raphaela
QUICK SHOP
Oefenhoofd Raphaela
L’Image Oefenhoofd Raphaela is een oefenhoofd dat origineel gebruikt word voor nationale en internationale wedstrijden. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~50 centimeter echt Indisch mensen haar.
€219,95 €204,95
Sale
L'Image Oefenhood Denise
QUICK SHOP
Oefenhood Denise
L’Image Oefenhoofd Denise is een oefenhoofd dat origineel gebruikt word voor nationale en internationale wedstrijden.
€349,95 €350,95
Sale
L'Image Oefenhoofd Angelina
QUICK SHOP
Oefenhoofd Angelina
L’Image Oefenhoofd Angelina is een oefenhoofd dat thuis gebruikt kan worden om te oefenen en om allemaal haarstylen uit te proberen. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~70 centimeter echt Indisch mensen haar.
€289,95 €264,95
Sale
L'Image Oefenhood Milena
QUICK SHOP
Oefenhood Milena
L’Image Oefenhoofd Milena is een oefenhoofd dat origineel gebruikt word voor nationale en internationale wedstrijden.
€159,95 €149,95
Sale
L'Image Oefenhoofd Lena
QUICK SHOP
Oefenhoofd Lena
L’Image Oefenhoofd Lena is een oefenhoofd dat thuis gebruikt kan worden om te oefenen en om allemaal haarstylen uit te proberen. Het is een vrouwelijk oefenhoofd met ~50 centimeter synthetisch haar.
€69,95 €59,95
Sale
L'Image Oefenhood Corinna
QUICK SHOP
Oefenhood Corinna
L’Image Oefenhoofd Corinna is een oefenhoofd dat origineel gebruikt word voor nationale en internationale wedstrijden.
€105,95 €94,95
1
2
3
4
5
6
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Totaal

Eén van de bekendste tools om het kappers - of beautyvak mee te leren is het oefenhoofd. Zo'n hoofd kan je zoveel je wilt stylen of knippen en vergissingen zijn niet erg. Zoals er ook veel verschillende mensen zijn, zijn er ook verschillende kappershoofden met diverse haartypen. Bij Kapperssolden vind je ze allemaal.

 

Waarom is een oefenhoofd handig?

Het kappersvak is een vak apart. Naast een stukje talent en gevoel is het vooral veel oefenen. Je bent immers verantwoordelijk voor het haar van klanten. Met een kapperspop kan je hier op je gemak de tijd voor nemen. Zeker met een kappershoofd met echt haar. Daarmee kan je aan de slag met haar dat qua structuur en 'feeling' het meest realistisch een echte klant nabootst.

Geen mens heeft hetzelfde haar. Daarom zijn er kappershoofden verkrijgbaar in verschillende haartypen - en kleuren.

 

Welke soort kappershoofden vind je bij Kapperssolden?

Grofweg kan je kappershoofden indelen in drie categorieën. Dit zijn:

  1. kappershoofden met echt haar
  2. kappershoofden met synthetisch haar
  3. kappershoofden met een mix van synthetisch haar en echt haar

Kappershoofden met echt haar lijken het meest op echte klanten. Zeker als het haar de natuurlijke groeipatronen volgt die mensen hebben. Echt haar kan een hetere styling verdragen dan synthetisch haar. Voor de hygiëne heeft echt haar meerdere zuiveringsbaden doorlopen, en het haar is dusdanig behandeld dat het lang meegaat.

Synthetisch haar lijkt tegenwoordig steeds meer op echt haar. De groeipatronen worden goed nagebootst. Het is natuurlijk niet hetzelfde als echt haar, maar je kunt er (behalve zeer hete styling) alles mee doen. Het is minder prijzig dan echt haar.

Je kunt ook kiezen voor een kappershoofd met een mix van synthetisch haar en echt haar. Dit is bíjna echt en minder prijzig dan alleen echt haar.

 

Welke producten zijn handig voor een oefenhoofd?

Producten die speciaal zijn ontwikkeld voor kappershoofden, laten het oefenhaar het best tot hun recht komen. Bij Kapperssolden vind je daarom speciale shampoos, maskers en conditioners voor kappershoofden. Deze helpen je om optimaal te kunnen oefenen.

 

Een oefenhoofd voor je kind

Voor veel meisjes is er niets leuker dan haren kammen en vlechtjes maken. Een kappershoofd is dan een leuke verrassing. De kappershoofden van Kapperssolden zijn van goede kwaliteit en er is veel keuze. Verras je kind of kies samen een kappershoofd uit. Wordt het een bos blonde krullen of steil bruin haar?

Binnen ons assortiment zijn er uiteraard een aantal favoriete oefenhoofden onder onze klanten. Deze willen wij jullie niet onthouden. Hier de top 5!

  1. Sibel Oefenhoofd Jessica
  2. L'Image Oefenhoofd Elena
  3. Sibel Oefenhoofd Julie
  4. Sibel Oefenhoofd Jenny
  5. Sibel Oefenhoofd Mixed Synthetic

Advies nodig bij de keuze voor de juiste oefenhoofd?
Mocht je nog twijfelen welke oefenhoofd voor jou het meest geschikt is? Of wil je toch nog wat meer weten over de verschillen tussen het ene en het andere oefenhoofd? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag een handje mee in de grote keuze van kapperstools.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »