Prijs instellen

Max
ETI
KHS
Professional Color Shampoo
QUICK SHOP
Professional Color Shampoo
J.Mäki Professional Color Shampoo is een shampoo die geschikt is voor mensen met gekleurd haar.
€15,99
Professional Color Mask
QUICK SHOP
Professional Color Mask
J.Mäki Professional Color Mask is een haarmasker dat geschikt is voor mensen met gekleurd haar.
€18,49
Professional Color Conditioner
QUICK SHOP
Professional Color Conditioner
J.Mäki Professional Color Conditioner is een conditioner die het haar verzacht en zorgt voor langer kleurbehoud.
€30,19
Professional Color Conditioner
QUICK SHOP
Professional Color Conditioner
J.Mäki Professional Color Conditioner is een conditioner die geschikt is voor mensen met gekleurd haar.
€16,19
Professional Color Shampoo
QUICK SHOP
Professional Color Shampoo
J.Mäki Professional Color Shampoo zorgt voor langer kleurbehoud van het haar.
€29,99
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

J Mäki Color

De Producten van J.Mäki Professional Color zijn bedoeld voor mensen met gekleurd haar. J.Mäki is een merk dat nog niet zo heel bekend is in Nederland. Het merk is een Fins bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in verzorgende haarproducten. J. Mäki heeft een simpel principe. Ze willen zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast houdt het merk zich constant bezig met de behoefte van de klanten. De J. Mäki color producten hebben bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Ook voorkomen de producten haaruitval en stimuleren haargroei. 

 

J. Mäki professional Color lijn:

  • J. Mäki Professional Color Shampoo
  • J. Mäki Professional Color Conditioner
  • J. Mäki professional Color Mask

 

J. Mäki Professional Color Shampoo

De Color shampoo is onder andere verrijkt met hazelnootolie en Shea butter. Deze bijzondere ingrediënten voorkomen haaruitval en stimuleren haargroei. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor glanzend, dik en sterk haar. Ook wordt roos bestreden door de Shea butter. De Color shampoo heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Het is echter aan te raden om de Color shampoo in combinatie met de Color conditioner te gebruiken. De Shampoo is verkrijgbaar in de verpakkingen van 300 en 750 ml.

 

J. Mäki Professional Color Conditioner

De Professional Color Conditioner is onder andere verrijkt met keratine en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar wordt hersteld. Daarnaast zorgt keratine voor elasticiteit van het haar en geeft het haar een prachtige glans. De arganolie zorgt voor intense voeding van het haar. Ook voorkomt de arganolie pluizig haar. De Color Conditioner heeft daarnaast bepaalde eigenschappen die zorgen voor langer behoud van gekleurd haar. Professionals raden aan om de Color shampoo in combinatie met de Color conditioner te gebruiken. De Conditioner is verkrijgbaar in de verpakkingen van 300 en 750 ml.

 

J. Mäki Professional Color Mask

Net als de Color shampoo en conditioner is het haarmasker ook verrijkt met onder andere arganolie, walnootolie en Shea butter. Het haarmasker bevat daarnaast nog 2 andere unieke ingrediënten: het zaad van de wonderolieboom en lijnzaad. Deze ingrediënten verzorgen droog en beschadigd haar. Daarnaast zorgen ze ervoor dat het haar wordt gevoed en dat het een prachtige glans krijgt. Professionals raden aan om naast de reguliere shampoo en conditioner ook een keer per week een haarmasker te gebruiken. De Color Mask is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml

Snelle Levering

Het grootste en voordeligste gamma van heel België! Voor 20.00 besteld = morgen in huis! Vragen? Bel naar +32 (0)3 304 82 77 of mail naar [email protected]

 

 

 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »