Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
L'Oreal Tecni.art Wild Stylers, Crêpage de Chignon
QUICK SHOP
Tecni.art Wild Stylers, Crêpage de Chignon
L'Oreal Tecni.art Wild Stylers, Crêpage de Chignon, een texturende en fixerende haarspray, een matte finish, een super volume boost.
€17,06 €13,19
Sale
L'Oreal L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Light Brown 75ml
QUICK SHOP
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Light Brown 75ml
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Light Brown is een kleurspray die je uitgroei tussen de kappers bezoeken door camoufleert!
€18,85 €14,95
Sale
L'Oreal Elnett- Salonbus
QUICK SHOP
Elnett- Salonbus
L'Oreal Elnett- Salonbus, 500 ml, haarspray, de allerfijnste professionele haarspray, blijft perfect in model, langdurige fixatie.
€16,97 €21,15
L'Oreal Techni Art Anti Frizz 400ml
QUICK SHOP
Techni Art Anti Frizz 400ml
De L’Oreal Tecni Art Fix Anti-Frizz is een fixerende spray die pluizig en statisch haar tegengaat.
€21,15
Sale
L'Oreal L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Dark Blonde 75ml
QUICK SHOP
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Dark Blonde 75ml
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Dark Blonde is een kleurspray die je uitgroei tussen de kappers bezoeken door camoufleert!
€18,85 €14,95
Sale
L'Oreal L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Mahogany Brown 75ml
QUICK SHOP
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Mahogany Brown 75ml
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Mahogany Brown is een kleurspray die je uitgroei tussen de kappers bezoeken door camoufleert!
€18,85 €14,95
Sale
L'Oreal L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Black 75ml
QUICK SHOP
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Black 75ml
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Black is een kleurspray die je uitgroei tussen de kappers bezoeken door camoufleert!
€18,85 €14,95
Sale
L'Oreal Serie Expert Vitamino Color 10 in 1 Spray 190ml
QUICK SHOP
Serie Expert Vitamino Color 10 in 1 Spray 190ml
De L'Oréal Serie Expert Vitamino Color 10 in 1 Spray is een verzorgende stylingspray voor gekleurd haar met maar liefst tien multifunctionele voordelen om het haar te verbeteren.
€21,95 €18,45
Sale
L'Oreal L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Warm Blonde 75ml
QUICK SHOP
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Warm Blonde 75ml
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Warm Blonde is een kleurspray die je uitgroei tussen de kappers bezoeken door camoufleert!
€18,85 €14,95
Sale
L'Oreal L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Brown 75ml
QUICK SHOP
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Brown 75ml
L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Brown is een kleurspray die je uitgroei tussen de kappers bezoeken door camoufleert!
€18,85 €14,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

L'Oreal Haarlak & Haarspray

L'Oreal is een merk bekend bij salons over de hele wereld. De L'Oreal Groep is van alle markten thuis op het gebied van haar en beauty. L'Oreal Professionnel is leider op het gebied van haarkleuringen en heeft dit uitgebreid met verschillende verzorgings- en stylinglijnen. Als het om styling gaat, vindt L'Oreal dat het voor iedereen beschikbaar moet zijn. Vergelijkbare producten voor verschillende haartypes zijn verkrijgbaar zodat iedereen kan genieten van de hoogwaardige stylingsproducten van L'Oreal. Hieronder vallen de L'Oreal Haarlak & Haarspray producten.

 

L'Oreal Haarlak & Haarspray Assortiment

Haarlak en haarspray zijn ideale producten om de haren te fixeren. Voor het in model brengen en houden van het haar. Een uitgebreid assortiment aan L'Oreal Haarlak & Haarspray producten is beschikbaar op Kapperssolden. Bekend is bijvoorbeeld de professionele L'Oreal Elnett-Salonbus haarspray. De L'Oreal Haarlak & Haarspray producten worden verder verdeeld onder de Tecni Art, Serie Expert en Infinium lijnen.

 

L'Oreal Haarlak & Haarspray Tecni Art

Tecni Art is de grootste stylingproducten lijn van L'Oreal, met producten voor iedere haarsoort. De Volgende haarlak en haarspray producten uit deze fijne lijn zijn verkrijgbaar:

 

L'Oreal Haarlak & Haarspray Infinium

De Infinium Diamond lijn is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens modeshows. De producten zorgen dan ook voor een extreem sterke fixatie met een duidelijke glans. De haarsprays uit deze lijn drogen erg snel op en worden niet hard, voor een mooi natuurlijk resultaat. De lijn bestaat uit de volgende producten:

 

L'Oreal Haarlak & Haarspray Serie Expert

De verzorgingslijn van L'Oreal, Serie Expert, heeft enkele verzorgende stylingproducten ontwikkeld. De L'Oreal Serie Expert Inforcer Brush Proof is een fixerende haarspray die haarbreuk vermindert door wrijving tussen borstel of kam met de haren zo klein mogelijk te maken. De haarspray ontklit de haren tegelijkertijd. Voor gekleurd haar is er de Serie Expert Vitamino Color A-OX 10 in 1. Deze haarspray is multifunctioneel Het is zowel een verzorgende spray als stylingspray.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met L'Oreal producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op +32 (0)3 304 82 77, of via [email protected].

L'Oreal Haarlak & Haarspray

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »