Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Cocoa Brown Gentle Bronze 250ml
QUICK SHOP
Gentle Bronze 250ml
Cocoa Brown Gentle Bronze is een hydraterende crème die de huid een bruine tint geeft en tegelijkertijd de huid gezond houdt.
€8,89
Cocoa Brown Tanning Mousse 150ml
QUICK SHOP
Tanning Mousse 150ml
Cocoa Brown Tanning Mousse is een zelfbruiner die al zichtbaar resultaat geeft na 1 uur.
€12,89
Cocoa Brown Ultra Dark Tanning Mousse 150ml
QUICK SHOP
Ultra Dark Tanning Mousse 150ml
Cocoa Brown Ultra Dark Tanning Mousse is een zelf bruiner die de huid een cacao bruine kleur geeft. De mousse geeft al binnen 1 uur een perfect resultaat.
€12,89
Cocoa Brown Tanning Mitt
QUICK SHOP
Tanning Mitt
Cocoa Brown Tanning Mitt is een handige handschoen om de Tanning producten van Cocoa Brown streeploos op de huid aan te brengen.
€7,99
Cocoa Brown Fresh Start Tan Eraser
QUICK SHOP
Fresh Start Tan Eraser
Cocoa Brown Fresh Start Tan Eraser is een product dat ontwikkeld is om zelfbruiner te verwijderen van de huid.
€13,89
Cocoa Brown Goddess Oil 50ml
QUICK SHOP
Goddess Oil 50ml
Cocoa Brown Goddess Oil is een olie verrijkt met kokos die de huid laat stralen en schitteren. Het product benadrukt de goede punten zowel in het gezicht als op het lichaam.
€15,89
Cocoa Brown Contouring Brush Set
QUICK SHOP
Contouring Brush Set
Cocoa Brown Contouring Brush Set
€12,99
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Cocoa Brown

Cocoa Brown is een merk dat bedacht is door Marissa Carter. Marissa Carter was bezig met het opzetten van haar eigen merk en had een bronzer ontwikkeld die ´s nachts op de huid zou inwerken. De volgende dag werd ze wakker met een prachtige gebruinde huid, maar zo ook haar 3 weken oude zoontje die lekker tegen haar aan was gekropen. Hier ontstond het idee voor een bronzer die binnen 1 uur volledig resultaat zou leveren. De bronzer werd ontwikkeld en is de eerste ter wereld die een bruine huid binnen een uur levert. Marissa Carter is erg begaan met het merk en heeft instructievideo’s gemaakt over hoe elk product gebruikt moet worden.

 

 

Het Cocoa Brown assortiment

Het merk Cocoa Brown bestaat uit verschillende producten. De hoofdproducten zijn uiteraard de bronzers. Deze bestaan uit verschillende types zoals een bronzer met een onopvallende teint tot een met een zichtbare donkere gloed. Alles is mogelijk. Daarnaast zijn er producten die achtergebleven bronzer resten verwijderen van de huid, zoals de Fresh Start Tan Eraser. Ook hecht het merk waarde aan goede verzorging van de huid en heeft daarom producten ontwikkeld die de huid voorbereiden op de bronzers om zo het optimale resultaat te behalen. De bronzers in het assortiment van Kapperssolden.be zijn:

 

 

De werking van de Cacoa Brown bronzers

Voordat de zelfbruiner aangebracht kan worden op de huid, is het belangrijk dat de huid in opperbeste staat is. De Cocoa Brown Tough Stuff Tube zorgt voor een zeer gladde huid die perfect is om de bronzer op aan te brengen. Daarnaast verwijdert dit product ook achtergebleven oude zelfbruiner.  De zelfbruiner is gemakkelijk aan te brengen op de huid met de bijbehorende Cocoa Brown Thumb Tanning Mitt. Deze handschoen verdeelt het product gelijkmatig over de huid zonder strepen achter te laten. Douche minimaal 1 uur na het aanbrengen van de bronzer of laat hem nog wat langer zitten voor een nog bruiner resultaat. Het is tenslotte belangrijk om geen shampoo en/of douchegel te gebruiken tijdens het afspoelen van de bronzer.

 

Klantendienst

Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Wij zijn te bereiken op 03 304 82 77 of via [email protected]. Wij zijn ook te vinden via Facebook of Instagram.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »