Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Jenoris Shampoo

Jenoris is een hoogstaand haarverzorgingsmerk die begrijpt dat de haren aandacht nodig hebben. Dit merk ziet het als een uitdaging een goed verzorgd kapsel te behouden voor langere tijd. Vaak wordt er weinig aandacht gegeven aan dagelijkse haarproducten. Speciale producten voor specifieke problemen worden wel gekozen, maar de dagelijkse routine moet niet worden vergeten. Ook hier valt veel te winnen op het gebeid van verzorgd en gezond haar! Jenoris heeft een professionele haarverzorgingslijn ontwikkeld zodat iedereen dagelijks met glanzend, zacht en gezond haar door het leven kan gaan. 

 

Onderdeel hiervan zijn de Jenoris shampoos, welke met zorg zijn samengesteld. De volgende producten zijn te vinden op kapperssolden.be:

    • Jenoris Keratin ShampooReinigende shampoo met de ultieme formule voor chemisch behandeld haar.
    • Jenoris Pistachio ShampooShampoo die het haar op milde wijze reinigt. Deze shampoo is ideaal te gebruiken op droog en/of gekleurd haar.
    • Jenoris Silver Shampooeen zilvershampoo die gele tinten in blond haar neutraliseert en voorkomt. Deze shampoo reinigt het haar en brengt daarnaast paarse pigmenten aan in het haar.
    • Jenoris Hair Loss Treatment ShampooShampoo die haaruitval vermindert. Deze shampoo reinigt het haar zeer effectief, waarbij er geen natuurlijke stoffen verloren zullen gaan.

Ideaal te combineren met bovenstaande shampoos zijn uiteraard de bijbehorende haarmaskers van Jenoris.

 

Klantendienst

Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Wij zijn te bereiken op 03 304 82 77 of via [email protected]. Wij zijn ook te vinden via Facebook of Instagram.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »