1
2

Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
Curasano Sprayfond Express Natural Nude N5
QUICK SHOP
Sprayfond Express Natural Nude N5
Sprayfond Express Natural Nude N5 is een instant cover spray die een natuurlijke teint geeft op de huid. De spray is een foundation voor op het gezicht, maar kan ook worden gebruik voor het lichaam.
€34,95 €29,95
Sale
Curasano Spraytan Express Tanning Spray 50ml
QUICK SHOP
Spraytan Express Tanning Spray 50ml
Curasano Spraytan Express 50ml, Tanning Spray, egaal bruin in één minuut. Curasano Spraytan Express, Tanning Spray goedkoop online bestellen bij Hairandbeautyonline.
€16,95 €12,95
Sale
Curasano Spraytan Express Tanning Spray 200ml
QUICK SHOP
Spraytan Express Tanning Spray 200ml
Curasano Spraytan Express 200ml, Tanning Spray, egaal bruin in 1 minuut. Curasano Spraytan Express, Tanning Spray goedkoop online bestellen bij Kapperssolden.be
€44,95 €39,95
Sale
Curasano Spraytan Express Tanning Spray 150ml
QUICK SHOP
Spraytan Express Tanning Spray 150ml
Curasano Spraytan Express 150ml, Tanning Spray, egaal bruin in één minuut. Curasano Spraytan Express, Tanning Spray goedkoop online bestellen bij Hairandbeautyonline.
€34,95 €29,95
Sale
Curasano Spraytan Express Happiness 150ml
QUICK SHOP
Spraytan Express Happiness 150ml
Spraytan Express Happiness is de n°1 tanning spray met een unieke werking. Natuurlijk gekleurde benen binnen een paar minuten. Spraytan Express Happiness is nu verkrijgbaar bij Hairandbeautyonline.nl
€34,95 €29,95
Sale
Curasano Sprayfond Express Golden Beach N10
QUICK SHOP
Sprayfond Express Golden Beach N10
Sprayfond Express Golden Beach N10 is een instant cover spray die een natuurlijke teint geeft op de huid. De spray is een foundation voor op het gezicht, maar kan ook worden gebruik voor het lichaam.
€34,95 €29,95
Curasano Spraytan Express Deep Dark 200ml
QUICK SHOP
Spraytan Express Deep Dark 200ml
De Curasano Spraytan Express Deep Dark geeft de huid een prachtige bruine kleur. De spraytan zorgt ervoor dat de kleur gelijkmatig over de huid verdeeld wordt.
€45,95
Sale
Curasano Kabukiz Brush
QUICK SHOP
Kabukiz Brush
Kabukiz Brush is een brush die zijdezacht aanvoelt op het gezicht. De brush kan gebruikt worden voor het aanbrengen van de spraytans op het gezicht. Kabukiz Brush is nu voordelig verkrijgbaar bij Hairandbeautyonline.com
€32,95 €24,95
Curasano Pre-Tan Express Scrubz 200ml
QUICK SHOP
Pre-Tan Express Scrubz 200ml
De Curasano Pre-Tan Express Scrubz is een voorbehandeling voor het zelfbruinen. De voorbehandeling scrubt en hydrateert de huid en maakt de huid superzacht.
€29,95
Curasano Spraytan Sentz Zwart
QUICK SHOP
Spraytan Sentz Zwart
Curasano Spraytan Sentz is een zachte handschoen die is ontwikkeld om spraytan eenvoudig en egaal aan te brengen.
€9,95
Curasano Post-Tan Express Keepz 200ml
QUICK SHOP
Post-Tan Express Keepz 200ml
De Curasano Post-Tan Express Keepz is een nabehandeling voor het zelfbruinen. De lotion verzorgt de huid en maakt de huid superzacht.
€29,95
Sale
Curasano Spraytan Sentz Mini Bruin
QUICK SHOP
Spraytan Sentz Mini Bruin
Spraytan Sentz Mini is een zachte handschoen die is ontwikkeld om spraytan eenvoudig en egaal aan te brengen.
€8,95 €4,95
1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Curasano

Curasano Tanning Spray. Voor een mooie egaal bruine huid. Curasano vind je samen met de beste promoties op kapperssolden.be. Wij bieden het complete gamma van Curasano aan, van de beroemde spray, de tanning handschoen tot en met een verkoelende lotion. 

Klantcontact
Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Deze is te bereiken op 0031 33 258 43 43 of via [email protected].

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »