Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
LS&B Volumatte Volumizing Powder
QUICK SHOP
Volumatte Volumizing Powder
LS&B Men Only Volumatte Volumizing Powder is een geweldig, volumegevend verdikkingspoeder. LS&B Men Only Volumatte Volumizing Powder geeft direct volume en vering aan het haar.
€19,49 €14,10
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

LS&B

In  2005 waren een aantal Britten van mening dat de styling en verzorging van het mannenhaar aan verbetering toe was. In elk geval waren zij van mening dat de hair & beauty markt zich te weinig op de man concentreerde. Mannen verdienen ook kwalitatieve producten speciaal ontwikkeld naar de wensen van de moderne man. Zij besloten om zelf te beginnen met een nieuw merk: Lock, Stock and Barrel. Oftewel, LS&B.

 

 

Lock, Stock and Barrel LS&B 

Het merk LS&B hair products staat voor creativiteit en originaliteit. ‘Lock, Stock & Barrel’ is een Engelse term die staat voor de drie delen waaruit een vuurwapen vroeger opgebouwd was. ‘The Lock’ staat voor het vuurmechanisme, ‘The Stock’ staat voor de hendel van hout en ‘The Barrel’ staat voor de loop. In het Engels is het een alles omvattende term waarmee de bedenkers van LS&B een oproep doen aan hun uitgebreide assortiment, alles wat de man nodig heeft is vertegenwoordigd. Dit is dan ook zeker terug te zien in de kwalitatief hoogstaande producten van LS&B. 

 

 

LS&B Ingrediënten

Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor dit mooie merk, zoals mineralen, proteïnen, vulkanische klei en bijenwas. Ingrediënten die een optimale verzorging en stijl bewerkstelligen, zoals een scheerolie op basis van argan olie. De producten worden daarnaast niet op dieren getest. Het is dan ook niet gek dat de producten van LS&B al diverse prijzen hebben gewonnen.

 

 

LS&B Assortiment

Het assortiment van LS&B bestaat o.a. uit shampoo, scheer- en stylingproducten voor de man, met  namen als ’Disorder Ultra Matte Clay’, ‘Ruck Matte Putty’ en ‘Pucka Grooming Creme’. Alle producten van LS&B hebben een zeer mannelijke geur in tegenstelling tot de vele concurrerende unisex producten. Met andere woorden, LS&B Men Only!

De stijlvolle verpakkingen van het merk mogen niet vergeten worden. Het handelsmerk van LS&B, de bordeaux rode verpakking is stoer en efficiënt. Overal wordt aan gedacht bij dit merk, zodat de man zich ook eens speciaal kan voelen.

 

 

LS&B Original Classic Wax

Het meeste geliefde stylingproduct van LS&B is de Original Classic Wax. Deze tijdloze wax met een holdfactor van 3 uit 5 is een ideaal grooming product voor de man. De natuurlijke oliën verzorgen een natuurlijke glans de hele dag door. De wax is makkelijk uit te wassen en erg zuinig in gebruik.

 

Klantendienst

Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Wij zijn te bereiken op 03 304 82 77 of via [email protected]. Wij zijn ook te vinden via Facebook of Instagram.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »