Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
LS&B Orginal Classic Wax
QUICK SHOP
Orginal Classic Wax
LS&B Men Only Orginal Classic Wax is een klassieke traditionele wax. LS&B Men Only Orginal Classic Wax is zowel geschikt voor het stijlen van moderne als ook klassieke kapsels.
€19,49 €15,49
Sale
LS&B Disorder Ultra Matte Clay
QUICK SHOP
Disorder Ultra Matte Clay
LS&B Men Only Disorder Ultra Matte Clay is een unieke stylingsclay. LS&B Men Only Disorder Ultra Matte Clay zorgt voor een sterke fixatie en een unieke matte look.
€19,49 €15,49
Sale
LS&B Pucka Grooming Creme
QUICK SHOP
Pucka Grooming Creme
LS&B Men Only Pucka Grooming Creme is een creme speciaal voor kapsels met flexibiliteit. LS&B Men Only Pucka Grooming Creme geeft extra textuur en volume.
€19,49 €15,49
Sale
LS&B Recharge Super Moisturising and Conditioner Shampoo
QUICK SHOP
Recharge Super Moisturising and Conditioner Shampoo
LS&B Recharge Super Moisturising and Conditioner Shampoo is een conditioner shampoo voor mannen. LS&B Recharge Super Moisturising and Conditioner Shampoo is voor dik, droog, kroezend, weerbarstig en zelfs chemisch behandeld haar.
€14,95 €13,69
Sale
LS&B Ruck Matte Putty
QUICK SHOP
Ruck Matte Putty
LS&B Men Only Ruck Matte Putty is een moderne en veelzijdige putty. LS&B Men Only Ruck Matte Putty is ideaal voor de kortere kapsels en geeft het haar een rommelige textuur en volume.
€19,49 €15,49
Sale
LS&B Reconstruct Protein Thickening and Strengtening Shampoo
QUICK SHOP
Reconstruct Protein Thickening and Strengtening Shampoo
LS&B Reconstruct Protein Thickening and Strengthening Shampoo is een verdikkende en verstevigende shampoo. LS&B Reconstruct Protein Thickening and Strengthening Shampoo is verrijkt met eiwitten en Panthenol (vitamine B5).
€14,95 €13,69
Sale
LS&B Argan Blend Shave Oil
QUICK SHOP
Argan Blend Shave Oil
LS&B Men Only Argan Blend Shave Oil is een scheerolie gebaseerd op Argan Olie. LS&B Men Only Argan Blend Shave Oil zorgt voor een optimale scheerbeurt.
€29,95 €19,95
Sale
LS&B Volumatte Volumizing Powder
QUICK SHOP
Volumatte Volumizing Powder
LS&B Men Only Volumatte Volumizing Powder is een geweldig, volumegevend verdikkingspoeder. LS&B Men Only Volumatte Volumizing Powder geeft direct volume en vering aan het haar.
€19,49 €14,10
Sale
LS&B 85 Karats Original Clay
QUICK SHOP
85 Karats Original Clay
LS&B Men Only 85 Karats Original Clay is een veelzijdige shaping clay. LS&B Men Only 85 Karats Shaping Clay geeft textuur, volume en zorgt voor een natuurlijke afwerking.
€19,49 €15,49
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

LS&B

In  2005 waren een aantal Britten van mening dat de styling en verzorging van het mannenhaar aan verbetering toe was. In elk geval waren zij van mening dat de hair & beauty markt zich te weinig op de man concentreerde. Mannen verdienen ook kwalitatieve producten speciaal ontwikkeld naar de wensen van de moderne man. Zij besloten om zelf te beginnen met een nieuw merk: Lock, Stock and Barrel. Oftewel, LS&B.

 

 

Lock, Stock and Barrel LS&B 

Het merk LS&B hair products staat voor creativiteit en originaliteit. ‘Lock, Stock & Barrel’ is een Engelse term die staat voor de drie delen waaruit een vuurwapen vroeger opgebouwd was. ‘The Lock’ staat voor het vuurmechanisme, ‘The Stock’ staat voor de hendel van hout en ‘The Barrel’ staat voor de loop. In het Engels is het een alles omvattende term waarmee de bedenkers van LS&B een oproep doen aan hun uitgebreide assortiment, alles wat de man nodig heeft is vertegenwoordigd. Dit is dan ook zeker terug te zien in de kwalitatief hoogstaande producten van LS&B. 

 

 

LS&B Ingrediënten

Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor dit mooie merk, zoals mineralen, proteïnen, vulkanische klei en bijenwas. Ingrediënten die een optimale verzorging en stijl bewerkstelligen, zoals een scheerolie op basis van argan olie. De producten worden daarnaast niet op dieren getest. Het is dan ook niet gek dat de producten van LS&B al diverse prijzen hebben gewonnen.

 

 

LS&B Assortiment

Het assortiment van LS&B bestaat o.a. uit shampoo, scheer- en stylingproducten voor de man, met  namen als ’Disorder Ultra Matte Clay’, ‘Ruck Matte Putty’ en ‘Pucka Grooming Creme’. Alle producten van LS&B hebben een zeer mannelijke geur in tegenstelling tot de vele concurrerende unisex producten. Met andere woorden, LS&B Men Only!

De stijlvolle verpakkingen van het merk mogen niet vergeten worden. Het handelsmerk van LS&B, de bordeaux rode verpakking is stoer en efficiënt. Overal wordt aan gedacht bij dit merk, zodat de man zich ook eens speciaal kan voelen.

 

 

LS&B Original Classic Wax

Het meeste geliefde stylingproduct van LS&B is de Original Classic Wax. Deze tijdloze wax met een holdfactor van 3 uit 5 is een ideaal grooming product voor de man. De natuurlijke oliën verzorgen een natuurlijke glans de hele dag door. De wax is makkelijk uit te wassen en erg zuinig in gebruik.

 

Klantendienst

Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Wij zijn te bereiken op 03 304 82 77 of via [email protected]. Wij zijn ook te vinden via Facebook of Instagram.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »