Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Snijkoppen

Snijkoppen voor tondeuses zijn na loop der tijd toe aan vervanging. De snijkoppen worden bot na veel gebruik. Als de tondeuse nog prima werkt en nog niet toe is aan vervanging is het verstandig om alleen de snijkop te vervangen. Dit scheelt veel geld. De meeste koppen zijn voorzien van verchroomde snijbladen van roestvrij staal met een kliksysteem om de kop makkelijk te bevestigen op de tondeuse of trimmer.

 

Moser snijkoppen/snijmessen

Voor alle Moser tondeuses hebben wij een uitgebreid assortiment aan snijmessen. In de productomschrijvingen vindt u precies welk snijmes op welke tondeuse past. Erg handig, want zo kunt u nooit de verkeerde kopen. Moser heeft meer dan 65 jaar ervaring in het maken van producten voor kappers en thuiskappers, maar ook voor degenen die graag thuis werken met professionele apparaten.

 

Wahl accessoires

Ook voor de apparaten van Wahl hebben wij de juiste snijkoppen en snijmessen. Sommige tondeuses van Wahl beschikken over een verstelbaar mes. Let goed op of de kop past op de tondeuse die u heeft. Wahl wordt veel gebruikt door professionals in landen over de hele wereld. Je zult deze tondeuse vaak tegenkomen in verschillende kapperszaken.

 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »