Schwarzkopf

In 1898 opende de chemicus Hans Schwarzkopf een kleine parfumafdeling bij zijn apotheek in Berlijn. Meneer Schwarzkopf werd benaderd met de vraag of hij een poedershampoo kon bestellen. Deze had de klant namelijk in het Verenigd Koninkrijk gezien. Hans Schwarzkopf besloot het product niet te bestellen, maar om het zelf te ontwikkelen. In 1904 lukte het Schwarzkopf om als eerste, in water oplosbare poedershampoo te produceren.

Het logo met het zwarte hoofd werd bedacht en Schwarzkopf begon te leveren aan andere apotheken in Berlijn. Hans Schwarzkopf wilde groeien en ging zich op internationale markten richten.

In 1927 brengt Schwarzkopf de allereerste vloeibare shampoo op de markt en richt hij een kappersacademie op. Sinds 1995 is Schwarzkopf onderdeel van het Duitse bedrijf Henkel. Dit moederbedrijf is tevens actief in technologie, wasmiddelen, reinigingsmiddelen en kleurstoffen.

Jaren later zal Schwarzkopf uitgroeien tot het grote toonaangevende bedrijf aan de wereldtop van haarcosmetica en hairstyles van vandaag de dag en is Schwarzkopf actief in meer dan 80 landen.

Uit onderzoek is gebleken dat het merk Schwarzkopf door de consument en professionals het meest vertrouwde merk is (jaarlijkse enquête door Readers Digest). Schwarzkopf is dan ook al 11 jaar op rij uitgeroepen tot ‘Most Trusted Brand’.

Klantcontact
Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Deze is te bereiken op 0031 33 258 43 43 of via [email protected]

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »