Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Kriebeldiertjes

Kriebeldiertjes, ook wel luizen genoemd, zijn zeer vervelende beestjes. We hebben er helaas vast allemaal wel eens mee te maken gehad. Het merk kriebeldiertjes is ontwikkeld voor mensen die hoofdluis willen bestrijden. Ze hebben een shampoo ontwikkeld die de parasieten doen verdwijnen.

 

Wat zijn luizen?

Luizen zijn kleine parasieten die zich voeden met mensenbloed. Ze nestelen zich in het haar en proberen hier zo lang mogelijk te blijven leven. Het uitzuigen van het bloed veroorzaakt jeuk bij mensen en het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk van ze af te komen in verband met mogelijke infecties die ontstaan door het krabben. De beestjes hebben een roodbruine of grijsblauwe kleur. De eitjes, neten, zijn ongeveer 1 millimeter groot en zijn te herkennen aan hun grijswitte of doorzichtige kleur.

 

Hoe kom je eraan?

Luizen nestelen zich in ieder type haar. Het maakt niet uit of het schoon, vies, kort of lang is. Wel is het makkelijker voor ze om in langer haar te komen en daarnaast houden ze erg van warmte en dik haar is daar de perfecte plek voor. Je kunt hoofdluis krijgen door een ander persoon. Ze kunnen niet van dieren komen. Het feit dat kinderen er meer last van hebben dan volwassenen komt doordat kinderen veel meer met elkaar in contact zijn op bijvoorbeeld een basisschool. Het is ook een fabeltje dat luizen alleen van schoon haar houden.

 

Preventie

Zoals een wijze ooit zei: voorkomen is beter dan genezen. Er zijn dan ook een aantal voorzorgsmaatregelen die genomen kunnen worden om hoofdluis te voorkomen. Hairandbeautyonline verkoopt haarelastieken die een onaangename geur voor de luizen afgeven. De elastiekjes werken ongeveer 2 weken. 
Een aantal tips om hoofdluisvrij te blijven:

  • Draag het haar vast en het liefst in een knot zodat de beestjes het haar niet binnen kunnen dringen
  • Gebruik haarborstels waar zich geen luizen in kunnen nestelen zoals de Tangle Teezer
  • Kam het haar regelmatig met een luizenkam

 

Behandeling

Het merk ‘kriebeldiertjes’ heeft 2 in 1 shampoo ontwikkeld. Deze dient gebruikt te worden volgens een zogenoemde ‘waskam’ methode:

  • Maakt het haar nat
  • Masseer de shampoo goed tot bij de haarwortels
  • Laat Kriebeldiertjes 2 in 1 Shampoo 5 tot 10 minuten inwerken
  • NIET uitspoelen
  • Kam het haar, centimeter voor centimeter zeer goed door met een luizenkam.

De Neten en Luizen zullen tijdens het kammen, achterblijven in de luizenkam. Het is dan ook aan te raden om de kam regelmatig schoon te vegen op een wit stuk keukenpapier. Op wit papier is direct te zien hoeveel luizen en/of neten er zijn meegekomen. Pas deze zogenaamde “Waskam” methode (grondig) minstens 5 tot 7 dagen toe, om er zeker van te zijn dat ook de laatste vervelende kriebeldiertjes zijn verdwenen. Wij verkopen ook nog een zeer effectieve luizenkam. Deze Nitty NitFree Comb verwijdert niet alleen snel en gemakkelijk hoofdluis en neten, maar ook de hoofdluis eieren voordat ze uitkomen.

De 2 in 1 shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml en in een duo-pack.

Klantenservice en snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn, dan staan onze mensen van de klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op +32 (0)3 304 82 77.

Kriebeldiertjes

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »