Alterna

Alterna is al sinds 1997 een ware grondlegger op het gebied van luxueuze haarverzorging. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën en de beste natuurlijke ingrediënten. De haren stralen als nooit tevoren en krijgen een schitterende jeugdige uitstraling. Alterna is naast verzorging ultieme verwenning voor het haar!

Uniek aan de producten van Alterna is de gebruikte Enzymetherapy. Door deze therapie worden alle belangrijke voedingsstoffen optimaal opgenomen in het haar zodat de keratine productie op gang wordt gebracht. Het merk investeert veel tijd en geld in onderzoek naar de meest pure ingrediënten en producten. Ontwikkeling en veiligheid staan hoog in het vaandel.

 

Alterna Assortiment

Bijzondere en voedende ingrediënten zijn er in overvloed bij Alterna, zoals kaviaar, hennep en cacao extracten. Het ruime assortiment aan producten beschermt tegen kleurvervaging met het Color Hold systeem. De meest bekende lijnen van het merk omvatten de Caviar lijn (anti veroudering) en de luxe The Science of Ten lijn. Vooral in de wereldwijd geliefde The Science of Ten Perfect Blend lijn komen alle ingrediënten samen tot een perfecte samenstelling die uniek is in zijn soort. Ook zijn er velen styling producten te vinden in het assortiment.

 

Alterna Caviar

De Caviar lijn is speciaal om de haren gezonder te maken en een jeugdige uitstraling te geven. Deze anti-aging lijn bestaat uit een aantal sub-lijnen gericht op verschillende behoeftes, bijvoorbeeld Caviar Replenishing Moisture, Caviar Infinite Color en Caviar Bodybuilding Volume. Deze lijnen bevatten onder andere shampoos, conditioners en haarmaskers.  

 

Alterna The Science of Ten

De exclusieve The Science of Ten Perfect Blend producten bevatten 10 luxe ingrediënten die het haar tot in de puntjes verwennen. Ter ere van hun tienjarige bestaan, komt Alterna met deze verzorgende lijn bestaande uit shampoo, conditioner en een haarmasker. De ingrediënten gebruikt in al deze producten zijn:

  • Afrikaans Cacao Extract
  • Arabische Wierook
  • Color Hold Complex (eigen technologie)
  • Arnica Bloem
  • Bulgaarse Teunisbloem
  • Caviar Age-Control
  • Marokkaanse Quillaiaschors
  • Witte Truffel Olie
  • Hyaluronzuur
  • Champagne Druivenpit Olie

 

Alterna Milieu

Niet alleen het uiterlijk doet ertoe bij Alterna. Het merk geeft om de gezondheid van de haren, dieren en het milieu. Biologische, duurzame ingrediënten en recyclebare verpakkingen zijn dan ook de eerste keuze bij de producten van Alterna. De producten zijn onder andere sulfaten, parabenen, ftalaten, gluten en paraffine vrij. Het merk is anti dierenproeven.

 

Klantendienst

Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Wij zijn te bereiken op 03 304 82 77 of via [email protected]. Wij zijn ook te vinden via Facebook of Instagram.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »