Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

L'Oreal Smartbond

L'Oreal Smartbond is een speciaal ontwikkeld systeem van L’Oreal Professional voor gebruik tijdens het kleuren van de haren. Het systeem zorgt ervoor dat de schade van deze chemische behandeling zo minimaal mogelijk is en dat de uiteindelijke kleur versterkt wordt.

Naast gebruik tijdens haarkleur behandelingen werkt L'Oreal Smartbond eveneens voor het herstellen van beschadigd haar. Denk aan beschadigingen ontstaan door het gebruik van stylingtools bijvoorbeeld. Deze behandeling van L’Oreal versterkt de haren en biedt de bescherming die het nodig heeft voor glanzende gezonde lokken.

L'Oreal Smartbond Producten 

De L'Oreal Smartbond lijn bestaat uit drie producten/stappen:

Stap 1: een additive, dit is een toevoeging aan de haarkleuring die extra bescherming en versterking biedt tijdens de behandeling. Stap 2: een pre-shampoo, deze wordt gebruikt tijdens het uitspoelen van de haarkleuring. Hierdoor worden alle overtollige chemische bestanddelen verwijderd zonder de kleur aan te tasten. Stap 3: een conditioner, dit is de laatste stap in de reeks. De conditioner kan thuis gebruikt worden voor het behouden van een mooie kleuring, beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Verminder de schade aan uw haar aanzienlijk met deze fijne producten van L'Oreal Smartbond. Het effect wordt erkend door professional en consument. Het is erg eenvoudig aangezien de behandeling plaatsvindt tijdens het kleuren zelf. Schade aan het haar is niet altijd te zien, maar chemicaliën en hitte zijn bekende boosdoeners. Houdt uw haar gezond met L'Oreal Smartbond.

L'Oreal Smartbond Technical Kit

De eerste twee stappen van de Smartbond behandeling worden het beste uitgevoerd in de salon. Het additive en de pre-shampoo zijn dan ook in combinatie als Smartbond Technical Kit te koop. De Smartbond Conditioner is apart te bestellen en is eveneens perfect in gebruik voor het herstellen van beschadigd haar door een chemische behandeling, kleuring of ontkleuring, en/of gebruik van hitte stylingtools.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met L’Oreal producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op +32 (0)3 304 82 77, of via [email protected].

l'oreal

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »