Parlux

In 1977 richtte Paolo Parodi, samen met een team van jonge haarprofessionals Parlux op. Hun eerste product was de ‘SuperTurbo 1500’. De föhn werd gelijk een mega succes, dit was te danken aan de innovatieve functies en de snelheid waarmee de fohn de benodigde temperatuur kon bereiken.

Medio jaren 80 komt het bedrijf wederom met een revolutionair nieuwe föhn, de ‘Parlux 2800 SuperTurbo’. Deze föhn blijft ook niet onopgemerkt en groeit dan ook uit tot een van de meest gebruikte föhns in kapsalons over de hele wereld.

In 2000 werd het handmatige productieproces vervangen door een geautomatiseerde productielijn. Nieuwe en betere föhn volgde elkaar in rap tempo op. Sinds 2010 richt Parlux zich tevens op het produceren van milieuvriendelijke föhns.

Alle Parlux haardrogers worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië en wereldwijd verkocht. De föhns van Parlux zijn uitermate geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Parlux hair professional products is al jaren aan de top en zal dat zeker blijven. Recent werd nog de Parlux 385 light en de Parlux 3800 ontwikkeld. Twee producten die wederom een sensatie zijn. Zoveel vermogen in zo'n kleine en vooral lichte hair dryer is nog nooit vertoond.

Klantcontact
Op Kapperssolden.be bieden wij een groot gamma professionele haarproducten aan, tegen de beste promoties! Voor vragen over producten of leveringen, contacteer gerust onze klantendienst. Deze is te bereiken op 0031 33 258 43 43 of via [email protected]

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »