1
2
3

Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
L'Oreal Serie Expert Pure Resource Shampoo 1500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Pure Resource Shampoo 1500ml
De L’Oréal Serie Expert Pure Resource Shampoo is een zuiverende shampoo speciaal ontwikkeld voor vet haar en de hoofdhuid.
€45,00 €35,99
Sale
L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Shampoo 1500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Vitamino Color Shampoo 1500ml
De L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Shampoo met kleur- en UV-bescherming is ideaal voor gekleurd haar en zorgt voor extra glans.
€45,00 €32,70
Sale
L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Shampoo 500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Vitamino Color Shampoo 500ml
De L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Shampoo met kleur- en UV-bescherming is ideaal voor gekleurd haar en zorgt voor extra glans
€25,95 €20,90
Sale
L'Oreal Serie Expert Volumetry Shampoo 1500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Volumetry Shampoo 1500ml
De L’Oréal Serie Expert Volumetry Shampoo is speciaal voor fijn en kwetsbaar haar. Deze shampoo zorgt ervoor dat het haar weer volume en voeding krijgt.
€44,95 €32,70
L'Oreal Serie Expert Pure Resource Shampoo 300ml
QUICK SHOP
Serie Expert Pure Resource Shampoo 300ml
De L’Oréal Serie Expert Pure Resource Shampoo is een zuiverende shampoo speciaal ontwikkeld voor vet haar en de hoofdhuid.
€17,25
L'Oreal Serie Expert Absolute Repair Gold Shampoo 1500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Absolute Repair Gold Shampoo 1500ml
De L'Oreal Serie Expert Absolute Repair Gold Shampoo is de perfecte shampoo voor beschadigde haren.
€32,70
Sale
L'Oreal Serie Expert Volumetry Shampoo 300ml
QUICK SHOP
Serie Expert Volumetry Shampoo 300ml
L'Oreal Serie Expert Volumetry Shampoo is speciaal voor fijn en kwetsbaar haar. Deze shampoo zorgt ervoor dat het haar weer volume en voeding krijgt.
€16,95 €14,80
Sale
L'Oreal Serie Expert Silver Shampoo 1500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Silver Shampoo 1500ml
De L’Oréal Serie Expert Silver Shampoo is een shampoo speciaal ontwikkeld voor natuurlijk grijs of wit haar.
€45,00 €32,70
Sale
L'Oreal Serie Expert Pro Longer Shampoo 1500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Pro Longer Shampoo 1500ml
De L'Oréal Serie Expert Pro Longer Shampoo is speciaal voor lang haar met verdunde punten om het haar weer langer, dikker en sterker te maken.
€42,00 €32,70
L'Oreal Serie Expert Inforcer Shampoo 1500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Inforcer Shampoo 1500ml
De L'Oreal Serie Expert Absolute Repair Gold Shampoo is speciaal ontwikkeld voor breekbaar haar wat het haar onmiddellijk verstrekt en de veerkracht herstelt.
€32,70
Sale
L'Oreal Serie Expert Blondifier Gloss Shampoo 500ml
QUICK SHOP
Serie Expert Blondifier Gloss Shampoo 500ml
De L'Oreal Serie Expert Blondifier Gloss Shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met blond haar.
€25,95 €19,55
Sale
L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Shampoo 300ml
QUICK SHOP
Serie Expert Vitamino Color Shampoo 300ml
De L'Oreal Serie Expert Vitamino Color Shampoo met kleur- en UV-bescherming is ideaal voor gekleurd haar en zorgt voor extra glans.
€16,95 €14,80
1
2
3
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

L'Oreal Shampoo

L’Oreal heeft een enorm uitgebreid aanbod aan shampoos. Voor alle soorten haar kunt u hier een geschikte shampoo vinden. Krullen, beschadigd haar, gekleurd haar, grijs haar, alles is aanwezig in de L'Oreal Shampoo collectie. Shampoo is niet alleen een onmisbaar product tijdens het verzorgen van de haren, iedere shampoo heeft zijn eigen kwaliteiten die een uiteindelijke look kunnen beïnvloeden. Shampoo staat niet voor niets aan de basis. Het kiezen van een juiste shampoo is dan ook erg belangrijk. Bij het grote aanbod van L'Oreal Shampoo zit u in ieder geval nooit verkeerd!

 

L'Oreal Shampoo Serie Expert

De grootste verzorgingslijn van L’Oreal, Serie Expert, bevat een groot aandeel van de shampoos van dit merk. Iedere L'Oreal Shampoo hoort bij zijn eigen lijn die is gespitst op een specifiek haartype of haarprobleem. Bekijk de L’Oreal Serie Expert pagina voor meer informatie. De lijn bestaat uit de volgende shampoos:

 

L'Oreal Shampoo Collectie

Naast de Serie Expert collectie, heeft L’Oreal niet stil gezeten. Voor professionals kwam het merk zelfs met een speciale shampoo lijn, de Pro Classics. Deze shampoos zijn ideaal voor gebruik in de salon en komen in grote verpakkingen. Ook voor mannen heeft L'Oreal shampoos uitgebracht, L’Oreal Homme Fiberboost Shampoo voor fijn haar en de Homme Tonique Shampoo voor normaal haar dat wel een opkikker kan gebruiken.

De bekende Mythic Oil lijn biedt meerdere heerlijke shampoos, allen op basis van de voedzaamste oliën voor gezond glanzend haar:

Een nieuwe lijn binnen L'Oreal Shampoo is Pro Fiber, ontworpen voor het tegengaan en herstellen van schade aan de haren. De technologie in deze lijn is ongekend en verzorgt een langdurige bescherming.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met L'Oreal Shampoo precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op +32 (0)3 304 82 77, of via [email protected].

l'oreal

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »