Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
K18
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
Imperity I Am Color
QUICK SHOP
I Am Color
Imperity I Am Color is nu extreem goedkoop te bestellen! Bestel Imperity I Am Color voordelig en snel online! Imperity I Am Color online aanbieding!
€4,55 €1,99
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Imperity Semi Permanente Haarverf

Van alle professionele merken die wij op onze webshop mogen verkopen, zijn we het meeste trots op ons eigen merk Imperity Professional! Wat ooit begon als een klein onbekend dapper merk, is ondertussen uitgegroeid tot een groots professioneel haarverzorgingsmerk dat zich kan meten met de grote vijf! Het merk bestaat uit verschillende productenlijnen. Een van die lijnen is Imperity Haarverf. Deze lijn bestaat uit verschillende soorten haarverf en de benodigdheden om het haar te verven.

 

Imperity Semi Permanente Haarverf

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten haarverf. Van felle kleuren tot aan permanente haarverf. Het veranderen van de haarkleur wordt al sinds 1661 gedaan, er werden al diverse methoden gebruikt om het haar zwart, goudblond, groen, rood, geel en zelfs de nieuwste trend; grijs/wit te maken. De Semi Permanente haarverf die Imperity aan biedt is:

 

Imperity I Am Color

Imperity I Am Color is een semi permanente haarkleuring die verkrijgbaar is in 11 verschillende kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om de kleuren eventueel te mengen om zo nog 5 extra kleuren te creëren. Imperity I Am Color werkt het effectiefst zodra het haar is gebleekt. De felle haarkleur is te gebruiken op delen van het haar, maar is daarnaast ook te gebruiken over het gehele kapsel.

De manier waarop de kleur in het haar zal uitvallen heeft te maken met de huidige kleur van het haar. Hoe lichter het haar, hoe feller de kleur van Imperity I Am Color zal uitvallen. Op de Imperity I Am Kleurkaart is erg eenvoudig af te lezen welk resultaat er behaald zal worden met een bepaalde kleur haar.

Zo ziet u de nummers 10 tot en met 3 van boven naar beneden waarboven 'Your Natural Tone Levels' is geplaatst op de afbeelding. Dit zijn de natuurlijke kleurlevels van het haar. Vervolgens is er links af te lezen welk kleurresultaat er behaald zal worden met de gekozen kleur.

Imperity I Am Color is verkrijgbaar in de kleuren:

 • Yellow
 • Orange
 • Red
 • Pink
 • Violet
 • Blue
 • Turquoise
 • Green
 • Ethereal White
 • Pearl Grey
 • Pastel Black

 

Snelle levering en klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, wil je advies over bijvoorbeeld het verven van je haar of ben je benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op +32 (0)3 304 82 77, of via [email protected].

 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »