Recente blog berichten

30 / 12 / 2021
Olaplex
Het kan erg moeilijk zijn om beschadigd haar weer gezond te krijgen en Olaplex erkent dit probleem. Daarom heeft Olaplex een geheel nieuw systeem ontwikkeld om ernstig beschadigd haar te kunnen herstellen. Lees er alles over in deze blogpost!
13 / 12 / 2021
Victoria with Love
Deze keer een blogpost over het bijzondere merk Victoria with Love. Via deze blogpost willen we graag meer mensen kennis willen laten maken met dit geurkaarsenmerk!
22 / 09 / 2021
Lanza
Lanza: een haarverzorgingsmerk dat inmiddels al ruim 30 jaar meedoet in te top van professionele haarproducten. We vertellen je alles over het merk en wat het merk zo bijzonder maakt!
14 / 04 / 2021
CHI
Vandaag weer een blogpost waarin we een merk verder uitlichten. Deze week is dat het merk CHI! CHI producten nemen de laatste jaren enorm toe in populariteit door de hoge kwaliteit en innovatieve technologie van de producten. Dit merk verdient het dan ook om meer aandacht te krijgen in deze blogpost!

Recente artikelen

Imperity Alles over kleurshampoos! Olaplex Victoria with Love Lanza Alles over de verzorging van krullend haar! Geen onduidelijkheid meer over verschillende soorten styling producten! Hoe kies ik een stijltang? Hoe kies en gebruik ik een tondeuse? Alles over leave-in conditioners!

Tags

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »