Merken

Haartype

Type shampoo

Type conditioner

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
KHS

Merken

Haartype

Type shampoo

Type conditioner

Prijs instellen

to
Framesi Morphosis ReStructure Kit 3x100ml
QUICK SHOP
Morphosis ReStructure Kit 3x100ml
Framesi Morphosis ReStructure Kit, een intensief verzorgende behandeling voor het haar. Framesi Morphosis ReStructure Kit, voordelig op kapperssolden.be.
€49,95
Sale
Framesi Morphosis ReStructure Kit
QUICK SHOP
Morphosis ReStructure Kit
Framesi Morphosis ReStructure Kit, intensive verzorgende behandeling voor het haar. Framesi Morphosis ReStructure Kit, voordelig op kapperssolden.be.
€235,95 €159,95
Framesi Morphosis Re-Structure Pro Force Kit
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Pro Force Kit
De Framesi Morphosis Re-Structure Pro Force Kit is een kit om het haar te beschermen en te versterken tijdens technische behandelingen.
€139,95
Framesi Morphosis Re-Structure Hand Cream 75ml
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Hand Cream 75ml
De Framesi Morphosis Re-Structure Hand Cream is een handcrème om de droge huid weer zacht te maken.
€7,00
Framesi Morphosis Re-Structure Intensive Hand Mask 250ml
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Intensive Hand Mask 250ml
De Framesi Morphosis Re-Structure Intensive Hand Mask is een intensief verzorgende behandeling voor de handen.
€11,74
Framesi Morphosis Re-Structure Pro Force Sealer 1000ml (Stap 2)
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Pro Force Sealer 1000ml (Stap 2)
De Framesi Morphosis Re-Structure Pro Force Sealer is om het haar te herstellen en versterken na een kleurbehandeling.
€57,99
Framesi Morphosis Re-Structure Pro Force Bonder 500ml (Stap 1)
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Pro Force Bonder 500ml (Stap 1)
De Framesi Morphosis Re-Structure Pro Force Bonder is direct toe te voegen aan een kleurmengsel om het haar te beschermen en versterken.
€59,17
Framesi Morphosis Re-Structure Kit 100ml
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Kit 100ml
De Framesi Morphosis Re-Structure Kit bestaat uit drie producten om beschadigd, dof en/of futloos haar diep te verzorgen.
€44,82
Framesi Morphosis Re-Structure Kit 1000ml
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Kit 1000ml
De Framesi Morphosis Re-Structure Kit bestaat uit drie producten om beschadigd, dof en/of futloos haar diep te verzorgen.
€164,94
Framesi Re-Structure Shampoo 250ml
QUICK SHOP
Re-Structure Shampoo 250ml
Framesi Re-Structure Shampoo, een revitaliserende shampoo, voor een effectieve herstellende werking.
€11,60
Framesi Morphosis Re-Structure Leave-in 150ml
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Leave-in 150ml
Framesi Morphosis Re-Structure Leave-in, een verzorgende leave-in spray voor alle haartypes.
€12,75
Framesi Morphosis Re-Structure Conditioner 250ml
QUICK SHOP
Morphosis Re-Structure Conditioner 250ml
Framesi Morphosis Re-Structure Conditioner is een conditioner voor dof, beschadigd en futloos haar.
€12,75
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Framesi Re-Structure

Framesi is een Italiaans merk dat in 1945 is gestart met de verkoop van haarproducten. Al snel werd het merk een specialist op het gebied van haarverf. Later, in de jaren 80, kwamen daar een verzorgingslijn, een stylingslijn en accessoires bij. Zo ontstond er een uiterst breed assortiment van het Italiaanse merk.

 

Framesi Morphosis Re-Structure

De Re-Structure lijn van Framesi Morphosis is speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. De producten werken revitaliserend, dat wil zeggen dat het haar weer levendig wordt gemaakt. Deze lijn is dus ideaal om beschadigd haar een krachtboost te geven. De producten in deze lijn zijn:

 

Framesi Morphisis Re-Structure Shampoo, Conditioner & Leave-In

Framesi Re-Structure Shampoo is geschikt voor alle haartypen. Deze revitaliserende shampoo bevat een innovatieve marine collagen formule. Deze formule zorgt voor een effectieve herstellende werking. Framesi Re-Structure Shampoo is uiterst geschikt voor beschadigd en/of futloos haar. De shampoo geeft het haar een krachtboost en zorgt daarnaast voor een prachtige glans. Het haar wordt gehydrateerd, dit zorgt ervoor dat uitdroging wordt voorkomen.

Framesi Morphosis Re-Structure Conditioner is een conditioner voor dof, beschadigd en futloos haar. Deze conditioner geeft het haar glans en zorgt voor een krachtboost. Framesi Morphosis Re-Structure Conditioner voedt het haar op sublieme wijze van binnenuit, waardoor het haar wordt versterkt. Overigens wordt het haar gehydrateerd, waardoor het vochtgehalte in balans wordt gehouden.

Framesi Morphosis Re-Structure Leave-in is een verzorgende leave-in spray voor alle haartypes. De leave-in spray revitaliseert en voedt het haar en hoeft dus niet uitgespoeld te worden. Framesi Morphosis Re-Structure Leave-in werkt verzachtend en maakt het haar gezond. Het haar wordt voorzien van een prachtige glans. 

 

Framesi Morphisis Re-Structure Kit & Pro Force

 

Wanneer het haar beschadigd, dof, of futloos is, kan een diep geconcentreerde verzorging geen kwaad. Daarvoor is de Framesi Morphosis Re-Structure Kitbedoeld. Deze kit is een professionele intensieve behandeling om het haar te herstructureren, te voeden en opnieuw zijn kracht en glans terug te geven. De Framesi Morphosis ReStructure Kit bestaat uit 3 verschillende behandelingen. Namelijk een Revitalising Shampoo, een Express Filler en een uniek Precious Fluid. De Framesi Morphosis ReStructure Kit is dus een unieke, super verzorgende haarbehandeling. Die zeker, elke type haar, weer de glans, kracht en vitaliteit terug zal geven.

De Framesi Morphosis Re-Structure Pro Force Kit is een kit om het haar te beschermen en te versterken tijdens technische behandelingen.  De kit bestaat uit twee producten, een bonder en een sealer. Door het haar te kleuren in combinatie met de Pro Force Kit zal de kleur nog stralender worden met een glanzend resultaat. De Pro Force Kit garandeert de bescherming van de gehele haarvezel. Het risico dat het haar beschadigd wordt door middel van een techinische behandeling als kleuren of ontkleuren is vrij nihil dankzij deze kit. Beschadigde delen van het haar zullen worden aangevuld met de juiste hoeveelheid voeding, hierdoor wordt de elasticiteit van het haar hersteld en ontstaat er een beschermende laag rondom het haar.

 

Snelle levering en klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, wil je advies over bijvoorbeeld het verven van je haar of ben je benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op +32 (0)3 304 82 77, of via [email protected].

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »