1
2
3

Merken

Prijs instellen

Max
Categorieën
ETI
KHS

Merken

Prijs instellen

to
Sale
Ted Sparks Acrylic Tray Duo
QUICK SHOP
Acrylic Tray Duo
Ted Sparks | Luxe onderzetter
€12,95 €9,95
Sale
Ted Sparks Glass Dome
QUICK SHOP
Glass Dome
Glazen Stolp
€12,95 €9,95
Sale
Ted Sparks Bamboo and Peony Demi Duo Pack
QUICK SHOP
Bamboo and Peony Demi Duo Pack
Een geurkaars om mee te relaxen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brand.
€33,99 €30,99
Sale
Ted Sparks Mini Candle Gift Set
QUICK SHOP
Mini Candle Gift Set
Ted Sparks Mini Candle Gift Set nu beschikbaar op onze site. Kan jij niet kiezen welke geurkaars je moet bestellen, probeer dan de mini candle gift set om 3 van onze favorieten geuren uit te proberen!
€23,95 €19,95
Sale
Ted Sparks Bamboo and Peony Magnum
QUICK SHOP
Bamboo and Peony Magnum
Een geurkaars om mee te relaxen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brand.
€29,95 €24,95
Sale
Ted Sparks Gold Fig & Honey Magnum
QUICK SHOP
Gold Fig & Honey Magnum
Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie!
€31,95 €27,95
Sale
Ted Sparks Bamboo and Peony Demi
QUICK SHOP
Bamboo and Peony Demi
Een geurkaars om mee te relaxen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brand.
€21,95 €16,95
Sale
Ted Sparks Silver Amber & Pepper Demi Duo Pack
QUICK SHOP
Silver Amber & Pepper Demi Duo Pack
Amber voegt zoete, houtachtige noten toe terwijl peper een pittige kick toevoegt aan deze aromatische geur.
€39,99 €35,99
Sale
Ted Sparks Outdoor Candle Double Magnum
QUICK SHOP
Outdoor Candle Double Magnum
Een kaars om mee te relaxen. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brand.
€39,95 €34,95
Sale
Ted Sparks Cinnamon and Spice Demi Duo Pack
QUICK SHOP
Cinnamon and Spice Demi Duo Pack
Een geurkaars om mee te relaxen. De basis van kaneel en peper zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brand.
€39,99 €35,99
Sale
Ted Sparks White Tea and Chamomile Double Magnum
QUICK SHOP
White Tea and Chamomile Double Magnum
Ted Sparks White Tea and Chamomile Double Magnum. 4 lonten, 80 branduren.
€53,95 €49,95
Sale
Ted Sparks White Tea and Chamomile Demi
QUICK SHOP
White Tea and Chamomile Demi
De Ted Sparks geurkaars White Tea & Chamomile is een frisse en zachte geur. Door de kamille kun je even heerlijk tot rust komen. De witte thee zorgt samen met een vleugje Aloë Vera voor meer energie. Het transparante zwarte glas geven de ruimte een bijzon
€21,95 €16,95
1
2
3
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Kaarsen

De geurkaarsen van Ted Sparks zijn nu ook bij ons verkrijgbaar. Het zijn geurkaarsen die een lekkere geur verspreiden in je huis. De kaarsen zijn ontwikkeld met allerlei verschillende natuurlijke producten van over de hele wereld waardoor de geurkaarsen een lekkere geur verspreiden. Doordat Ted Sparks de hele wereld over heeft gereisd opzoek naar verschillende culturen en inspiraties en met behulp van de juiste ingrediënten voor zijn kaarsen ontstaat het beste resultaat in geur, die keer op keer weer zullen verassen. De geurkaarsen zijn in verschillende soorten beschikbaar zoals een lekker mix van Cederhout & Afrikaanse bloemen, Ook zijn de geurkaarsen in verschillende maten beschikbaar zoals Demi, Magnum en Double Magnum. Ted Sparks heeft ervoor gezorgd dat de kaarsen een lekkere geur verspreiden.

 

Ted Sparks: De Geuren

 • White Tea & Chamomile: De geur van een mooi vers boeket kamillebloemen gecombineerd met een vleugje Aloe Vera met het aroma van witte thee.
 • Orange & Cedarwood: De heerlijke geur van warm cederhout in combinatie met prikkelende sinaasappel. Deze geuren worden in evenwicht gebracht door vanille en jasmijnbloem. 
 • Bamboo & Peony: Deze luxe blend van bamboe en poederige pioenroos, wordt compleet gemaakt met een accent van groene thee en exotische lelie.
 • Fig & Honey (Metallic Gold): Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing, zorgt voor een rijke geurcombinatie.
 • Cedarwood & African Flowers (Metallic Rose Gold): Deze verleidelijke fusie van cederhout, samengevoegd met een zacht aromatisch boeket van Afrikaanse bloemen geven een unieke geur.
 • Amber & Pepper (Metallic Silver): Amber voegt zoete, houtachtige noten toe terwijl peper een verrassende pittige kick toevoegd aan deze aromatische geur.
 • Bergamot & Sandalwood: De warme geur van sandelhout worden versterkt door zachte tonen van citrus. Jasmijn en een toon vanille balanceren deze geur.

 

Ted Sparks: De maten

De verschillende maten van de geurkaarsen van Ted Sparks zijn Demi, Magnum en Double Magnum.
De maat Demi heeft 1 lont en is 420 gram. De geurkaars heeft een brandtijd van 70 uur.
De maat Magnum heeft 4 lonten en is 600 gram. De geurkaars heeft een brandtijd van 50 uur.
De maat Double Magnum heeft 3 lonten. De geurkaars heeft een brandtijd van 100 uur.

 

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Ted Sparks 

KAARSEN

 • Brand kaarsen buiten het bereik van kinderen en huisdieren.
 • Laat een kaars nooit zonder toezicht branden.
 • Plaats de brandende kaarsen minimaal 10 centimeter van elkaar.
 • Plaats uw kaars nooit op een brandbare ondergrond of in de buurt van brandbare materialen.
 • Plaats uw kaars niet in een luchtstroom, zoals bij een radiator of raam-of deuropening. Kaarsen die wel in luchtstroom staan kunnen gaan walmen.
 • Doof uw kaars nooit met water. Dit kan ervoor zorgen dat het hete kaarsvet gaat spetteren. 
 • Plaats uw kaars niet dichtbij een warmtebron zoals zonlicht of verwarming. Kaarsen dichtbij een warmtebron kunnen gaan zweten. Hierdoor kan de was ongelijkmatig worden.
 • Plaats uw kaars op een rechte ondergrond. Kaarsen die scheef staan branden niet gelijkmatig op en kunnen gaan walmen. 
 • Doof de kaars wanneer deze nog maar 1 cm van de boden verwijderd is. Door de warmte-ontwikkeling kan het glas barsten of kapot springen.
 • Laat geen lucifer of andere materialen in de was liggen. Hierdoor zou een tweede vlam kunnen ontstaan wat ervoor zorgt dat de kaars gaat walmen of niet gelijkmatig opbrandt.
 • Knip voor gebruik de lont af tot 0,5 centimeter boven de was. 

GEBRUIK VAN UW KAARS

Lees onderstaande tips voor het optimaal branden van uw kaars. 

 • Om de levensduur van uw kaars te verlengen is het van belang dat de kaars pas gedoofd wordt wanneer het oppervlak volledig is gesmolten. 
 • Onze kaarsen branden het best wanneer zij minimaal 3 uur achtereenvolgend kunnen branden. Zorg er zeker bij de eerste branden voor dat het oppervlak volledig vloeibaar is voor de kaars gedoofd wordt.
 • Knip voor elk gebruik de lont af tot 0,5 centimeter boven de was.
 • Zorg ervoor dat u de kaars niet plaatst in een luchtstroom dit kan ervoor zorgen dat de kaars niet gelijkmatig opbrandt of dat deze gaat walmen. 
 • Reinig regelmatig de binnenkant van het glas om roetvorming te voorkomen.
 • Doof de kaars wanneer er slechts 1 centimeter was over is. Warmte tegen de onderkant van het glas kan het glas laten barsten.
 • Plaats de lonten op hun oorspronkelijke plaats voordat de was is uitgehard.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.

 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »